hits

Dark Souls 2 er ikke som det en gang varDet etterlengtede rollespillet Dark Souls 2 kom ut på fredag og mange gledet seg nok til et nytt kapitel i den vanskelige dystre souls serien.
Men om en håpet spillet skulle se like pent ut som på trailerne en har sett for spillet kan en nok bli skuffet.
Spillet er nemmelig blitt kraftig nedskalert visuelt og istedenfor det vakre detaljerte og mørke rollespillet vi så i trailerne får vi nå et grått og matt visuelt spill som faktisk ser dårligere ut enn det første spillet til tider. Ja jeg synes nesten det ser ut som et ps2 spill ved enkelte anledninger.
Skikkelig skuffende.

Og dette handler ikke bare om grafikk, utviklerne har snakket mass eom det nye mørke og lys systemet som skulel være en stor del av spillet. Det skulle være mørkt slik at en ofte måtte bruke fakler for å kunne se rundt seg, dette er nå nesten helt borte fra spillet.

Sleipt også, da det alle trailere og filmer fra spillet opptil få uker før lansering var av den langt flottere versjonen av spillet.

Det er et lite håp om at den kommende pc versjonen kan beholde den opprinnelige flotte grafikken dog, men det er jo ikke godt å si.

Om en ikke kan stole på bilder og filmer fra et spill for å finne ut hvordan det er hva skal en gjøre da!?

Her er en film som viser noen sammenligninger av før og etter nedgraderingen i spillet:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar