Nye Nintendo 3DS demoer – Inntrykk

I dag kom det et par nye nedlastbare demoer på Nintendo 3DS.
I took them for a spin.

AeternoBlade er et sidescrollende action rpglight spill hvor en utforsker diverse områder, banker fiender, får xp, lærer seg nye egenskaper som lar en komem til tidligere avskårede områder.
Dette var ikke så supert, visuelt sett ser det ut som et tidlig ps2 spill og kampsystemet var bare helt okay, få fiender av gangen og lite utfordring i både kamper og platforming gjorde det egentlig litt kjedelig.

Nano Assault EX er en romskip shoot’em up hvor som finner sted på et mikroskopisk nivå slik at fiender ser ut til å være diverse mikroorganiser som gir spillet et noe unikt look. Visuelt sett er det slående, med virkelig detaljerte omgivelser og figurer. Flotte lyseffekter har det også. Dessverre lider spillet av at 3ds’en bare har en analog spake da en må skifte mellom alle de fire knappene for å skyte i andre retninger. Synes også eksplosjonene var noe daffe, en detalj jeg syens er litt viktig i en shoot’em up siden det jo tross alt er det en gjør hele spillet, nemmelig sprenger fiender.

Morsomt med noen demoer på 3ds, skulle ønske det hadde vært mange flere av dem, fun å prøve noe nytt på den uten å måtte kjøpe det uprøvd.

Har du testet noen av disse?

 Bilder: Google
#spill #blog #nintendo3ds #3ds #demo #AeternoBlade #NanoAssaultEX
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg