hits

Vil Diablo 3 støtte remote play på PS4?En av de mest spennende nye funksjonene til playstation 4 er remote play funksjonen.
Dette er muligheten til å spille alle (som ikke bruker kamera eller move kontrlleren)ps4 spill på din vita uansett hvor du befinner deg i verden så lenge både din ps4 hjemme og din vita har tilgang til internett.
La oss si du er på ferie og ps4'en står hjemme, da kan du spille Assassin's Creed 4 eller Killzone på din vita så lenge du har netttilgang. Sounds pretty great doesn't it?

I helgen under blizzcon messen kom det litt dårlige nyheter om Diablo 3 på ps4 og remote play. Ifølge blizzard så det ikke ut som spillet kom til støtte remote play. Dette skapte i kjent stil furore på nettet og blizzard kom så med følgende uttalelse på mandag "Om ps4 støtter remote play så vil Diablo 3 på ps4 også gjøre det."

Og i dag dukket dette bildet opp på blizzards twitterSer ut som de fikk det til å funke :P
Og ser jo nesten ut som det at det er veldig enkelt å programmere inn også stemmer, tok jo ikke lange tiden før de hadde det opp og kjøre ser det ut som. Det stemmer jo overens med utviklerne av Assassin's Creed 4 som sa de hadde remote play funksjonen oppe og kjøre etter bare en dag.

Spent på å teste ut remote play når jeg får meg en ps4 en gang på nyåret når det faktisk er noen spill på den.
Er du nysgjerrig på remote play?

Bilde: Blizzard
#spill #ps4 #psvita #vita #remoteplay #diablo3 #d3x #reaperofsouls #ultimateeviledition #blizzard #rpg #loot

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar