hits

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes har fått utgivelsesdatoI en ny pressemelding fra Kojima Productions kunngjøres det at det lille nedlastbare spillet Metal Gear Solid V Ground Zeroes kommer ut våren 2014 til ps3, 360, ps4 og xbox one. Spillet kan kjøpes enten digitalt eller på disc hvorav discversjonen vil bli noe dyrere.
Spillet er en liten prolog/forsmak på hovedspillet Metal Gear Solid V The Phantom Pain som skal introdusere spillere for historien og nye elementer i gameplayet før hovedspillet kommer.Sweet med en dato, men synd at de deler opp spillet slik for nå må vi jo vente enda lengre på selve hovedspillet Metal Gear Solid V, blir bra skuff når en har klart Ground Zeroes for så å måtte igang med ventingen igjen.
Skal bli morsomt å prøve da of course, spent på hvordan det faktisk vil være i forhold til de andre i serien. Det ser jo ut til å ha tatt en del fra mer moderne spill sm Splinter Cell conviction og slikt så dette blir morsomt å prøve.Hva synes du om at vi får en smakebit på Metal Gear Solid V neste vår?
På hvilken konsoll har du tenkt å spille det på? Tror jeg går for ps4 versjonen selv, anntar jeg har en ps4 til da.

Kilde: Neogaf
Bilder: Delspwn
#spill #hideokojima #kojima #konami #metalgear #metalgearsolid #mgs #mgsv #mgs5 #thephantompain #groundzeroes #snake #bigboss

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar