hits

Flere enspillerfunksjoner låst bak internettkrav i Assassin's Creed 4?Jeg har tidligere skrevet om at en del av enspillerdelen på Assassin's Creed 4 er låst bak et online pass og internet krav i AC 4, men nå kan det se ut som enda mer enn tidligere anntatt av enspillerdelen er låst bak disse kravene.
Store deler av dette spillet dreier seg om å skaffe penger, som så blant annet kan brukes til å oppgradere sitt skip som er nødvendig for å komme seg igjennom spillet.
Normalt sett tjener en ikke særlig mye penger, bare noen hundre dollar på oppdrag og slikt, men det er tre måter en kan få større summer på.
En kan nememlig finne sjeldne hvite hvaler som kan fanges, kongelige skip som kan kapres og social treasure chests, som er skattekister som dukker opp om en koblet opp mot sosiale medier,
Nå snakker vi ikke lengre om hundrevis av dollar men ti tusenvis.

Problemet er bare at alle disse tre nå ser ut til å være borte fra spillet om en ikke har aktivert online pass og er koblet opp mot internett.

Det Ubisoft nå har gjort er å i prqaksis gjøre om Assassin's Creed 4 til et free to play spill. Dvs. gir du dem ikke det de vil ha, somi free to play er penger eller i dette tilfellet er en internettoppkobling så får du en forverret spillopplevelse.
I AC 4 resulterer dette i at en må grinde kjempemange småoppdrag for å få nok penger til å f.eks kunne oppgradere skipet sitt. To anmeldere skal ha spillt spillet hvorav den ene som hadde spillet koblet til nettet hadde godt med penger og den som ikke hadde nettoppkobling hele tiden sletm ed dårlig økonomi og måtte grinde og grinde for å få nok penger. Det er snakk om at det tok over frem timer lengre å klare spillet for den som ikke hadde spillet koblet mot internett.
Og jeg mener, social chests? C'mon , det er bare så disgusting å koble inn facebook på dette, skattekister som spawner fra social medier? Urghhh.

Det er virkelig klart at for Ubisoft er det bare penger som gjelder nå og ikke det å faktisk levere et best mulig spill.
Nå kan de jo når som helst, f.eks når neste Assassin's Creed spill nærmer seg slå av serverne til dette spillet som gjør det langt kjedeligere å spille slik at folk heller kjøper neste spill i serien.

Forferdelig greie dette her å liksom foråttne enspillerspill på denne måten her.
Håper virkelig ingen andre spillselskaper følger etter.

Hva synes du om at Ubisoft låser bort innhold på denne måten?

Kilde: Kotaku
Bilde: Google
#spill #ps3 #ps4 #pc #360 #wiiu #nintendowiiu #nintendo #xboxone #ubisoft #assassinscreed #blackflag #ac4

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar