hits

Ny Half Minute Hero oppfølger på vei? - Mer crazy retro jrpg?


Half Minute Hero var en retro inspirert sprø jrpg hvor en som helten i en typisk rpg setting skulle redde verden, på et halvt minutt! :P
Hver kamp tok sekunder og en fikk ladet opp sine 30 sekunder på forskjellige punkter i eventyret men det gikk ofte på hengende håret. Morsomt konsept synes jeg selv om jeg ikke har spillt det så veldig mye.
Spillet fikk en slags oppfølger i Japan ved navn Yuusha 30 Second, men den kom aldri ut i vesten.

Nå kan se ut som en ny oppfølger er på vei.
Marvelous interactive har nemmelig hintet om noe nytt i serien en stund nå og nå er en  ny logo til noe som heter Run Run Hero dukket opp. Stilen på logoen gir ihvertfall meg assosiasjoner til Half Minute Hero så er vel ganske nærliggende å tro at dette dreier seg omen oppfølger/spinoff til den serien.
Siden det nå eksisterer en engelsk logo til Run Run Hero spekuleres det i at dette spillet faktisk også vil komme ut utenfor Japans grenser.


Det første Half Minute Hero spillet


Hva det dreier seg om vites ikke enda dog, men jeg får skumle assosiasjoner til slike endless runner spill til mobiler av navnet.
Skulle ikke forundre meg om det dreier som et free to lpay endless runner spill til ios og android. Hadde jo vært flott om det faktisk var et skikkelig spill da.

Hva håper du det dreier seg om?

Trailer for det første Half Minute Hero som altså kan kjøpes på pc, psp og 360 nå:Kilde og Bilde: Siliconera og Google
#spill #jrpg #halfminutehero #pc #360 #psp #runrunhero

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar