hits

Gabriel Knight HD remake kunngjortJane Jensen (skaper av Gabriel Knight) kunngjorde i dag at en remake av det første spillet i den kjente paranormale pek og klikk eventyrspillserien er på vei.
Gabriel Knight Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition vil ha helt ny HD grafikk, nykomponert musikk og nyinnspillte stemmer.
Dessverre er hverken Tim Curry (Gabriel Knight) eller Leah Remini (Grace Nakimura) fra originalspillet med lenger, de er visst for dyre nå.
Spillet skal etter planen komme ut i midten av 2014 til pc, mac og ipad.Hmm, ikke helt sikke rpå hva jeg synes egentlig. Det originale spillet er kjempebra som det er det så hadde heller sett at de hadde laget Gabriel Knight 4 eller ihvertfall remaket GK 2 el 3 for å få de mer i stil med det første spillet. Men er jo forståelig at de starter med det første spillet for å prøve å få noen flere fans til serien.Kommer til å savne de gamle stemmene og den flotte vga grafikken, det er bare noe med eventyrspill som ikke er håndtegnet, det skal noe til for at alt liksom ser rett ut.
Men I'll give it a shot, love me some point n click adventure games :)Hva synes du om at Gabriel Knight får en remake?

Bilder: Spillets hjemmeside
#spill #sierra #gabrielknight #remake #janejensen #pc #mac #ios #ipad

Stikkord:

2 kommentarer

Izayoi

09.10.2013 kl.15:04

Interresting!

Santar

09.10.2013 kl.15:55

Izayoi: Jepp, could be.

Skriv en ny kommentar