hits

Nintendo Direct nyheter

Så var Nintendo Direct over for denne gang.Vi fikk se en ny trailer for Super Mario 3D World som viste litt mer av spillet, blant annet en rekke nye hjelpemiddler som kjøretøy og powerups, blant annet som lager kloner av ens karakter og en slags kanon? Ser jo morsomt ut dette her, men jeg vet ikke helt, føler liksom at det kanskje mangler litt identitet. Spillet har ikke engang en ny nynbar kjenningsmelodi.

Super Mario 3D World kommer ut til nintendo wii u 29 november.En ny skikkelig saturday morning cartoon aktig trailer for det kommende Sonic Lost Worlds ble også vist frem, urrgh, nei den traileren var ikke god. Spillet ellers ser jo ut til å prøve å kopiere Mario Galaxy ganske mye, men spørs bare på resultatet når Sonic spillene jo alltid skal være så kjappe. Vrient å føle at en har full kontll da.

Sonic Lost Worlds kommer ut på nintendo wii u og 3DS 18 oktober.


Det kommer en Mario og en Luigi Wii remote plus i forbindelse med Mario 3D World for dem som har lyst på en rød el blå fjernkontroll.Donkey Kong Country Tropical Freeze ble som forventet forsinket til 2014. alltid synd med forsinkelser, men kanskje jeg benytter den ekstra tiden til å spille litt mer Donkey Kong Country Returns? Fremdeles noen puzzlebiter jeg ikke har funnet selv om jeg jo har klart hele spillet ellers.Sonic ble kunngjort til det kommende Smash Bros spillet, jepp he's still in there.
Selv brukte jeg aldri ham noe særlig i det forrige, men er jo kjekt for dem som gjorde det at han ble med videre. Ikke så uventet da når en ser på Nintendo og segas tette samarbeid den siste tiden.Pikmin 3 får flere oppdrag til mission mode som dlc, samt et får ett gratis oppdrag om en oppdaterer spillet.Ace Attorney Dual Destinies til 3DS har fått en demo som faktisk kan lastes ned fra nintedo e-shop nå. Det ble også bekreftet at spillet bare kommer digitalt på e-shop, en kan altså ikke kjøpe spillet i butikkene. Shame. Kommer ikke til å prøve demoen jeg pga spoilers, har du tenkt å prøve den?

Ace Attorney Dual Destinies kommer ut på nintendo 3DS 24 oktober.En ny trailer fra 3DS spillet Zelda A Link Between Worlds ble også vist frem. Samt vi fikk vite at dette spillet bryter litt med tradisjonen i Zelda spill om at en må ta dungeons i en spesiell rekkefølge. Nå kan en nemmelig velge selv hvilken rekkefølge en vil ta fatt på dem i. En ny butikk er lagt til spillet som lar en leie de gjenstandene en trenger for å klare dungeons.

Kjekt at de prøver noe nytt i serien, må si jeg lurer på om en kan få tak i gjenstandene premanent og eller om de nå bare kan leies i butikken?Et nytt Kirby spill til 3DS ble også vist frem. Spillet skal komme ut neste år og ser ut seom enda et Kirby spill.
Personlig er jeg høvelig brent ut på Kirby spill nå, de er så forferdelig like alle de spillene. Nei dette blir nok ikke noe for meg.Sist med absolutt ikke minst fikk vi en ny trailer og utgivelsesdato til det kommende 3ds jrpg spillet Bravely Default fra Squeenix!
6 desember kommer spillet ut i europa og en del goodies ble også kunngjort til spillet.
Om en forhåndsbestiller får en nemmelig en artbok, og en collectors edition kommer også!
Tror nesten jeg må ha collectors editiion av dette ja, vel kommer jo litt an på hvordan den er da :P

Tenk vi får faktisk dette spillet en god stund før usa, der kommer det ikke før første kvartal 2014. Uvant hehe.


Alt i alt slettes ikke så verst nintendo direct. Jeg fikk jo en av de to tingene jeg håpet på, nememlig bravely default dato ;)
Hva synes du om dagens dagens nintendo direct?

Noen trailere:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar