hits

Ninja Gaiden 3 Razor's Edge demo is pretty greatHar spillt en del mer på ninja gaiden 3 razor's edge demoen på ps3.
Må si jeg liker det veldig godt. veldig godt kampsystem i det spillet og det blir bare bedre etterhvert som en levler opp og får låst opp nye knep og våpen. I'm not just a ninja, I'm a awesomer ninja! :P
Steel on bone teknikken (instant kill under spesielle omstendigheter) er kanskje litt smør på flesk når vi også har obliteration teknikken (finishe off skadde fiender), men skitt au det føles så skikkelig digg når en utfører den :P

Vanskelig er det også, tok utallige forsøk før jeg klarte Ayane's mission, de bossene på slutten var ikke helt enkle å få tak på.
Men spillet er ikke frustrerende vanskelig, en føler alltid at en har en sjangse, noe som jo er viktig når det kommer til slikt.
Når jeg hadde klart begge oppdragene på demoen låste jeg faktisk opp mer innhold, en ny vanskelighetsgrad, og en ny spillmodus, chapter challenge. Her kan en ta oppdragene på nytt og endre på en del innstillinger som karakter, vanskelighetsgrad og kostymer.

En kan og f.eks spille som Ryu på Ayane's oppdrag og vice versa. Virkelig morsomt med en demo med så mye innhold og kose seg med.
Skulel bare ønske hele spillet var her, men får vel bare fortsette å levle opp litt i demoen da ens framgang jo blir overført til hele spillet. Har du prøvd Ninja Gaiden 3 Razor's Edge demoen?

En liten smakebit fra demoen:Bilde: My iphone
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar