hits

Castle of Illusion på vei til konsoller? + Please remake Mickey Mania like this!Det flotte sega Mikke Mus platformspillet Castle of Illusion har visst fått ny aldersmerkning for utgivelse på ps3, 360, wii u og vita. Det kan altså se ut som en relansering nærmer seg. Personlig håper jeg det er master system versjonen av spillet det dreie seg om da jeg synes den er deffinitivt best. Håper også at de isåfall tar med de to andre 8bit spillene i serien, land of illusion og legend of illusion. Vet du, sega skulle gitt ut alle sine 8 og 16bit disney spill, vel capcom også og Travelers Tales som stod bak det gode Mickey Mania.
Som bringer oss til det andre hovedpoenget med denne artikkelen.Nå synes Jeg  Castle of Illusion er et bedre spill enn mickey mania bare for å ha det sagt, men ta bare en titt på disse bildene som er laget av en fan for å vise hvordan en virkelig ordentlig hd remake av Mickey Mania kunne vært. Looks soooo gooooood!!!
Hvorfor kan vi ikke få remakes som dette!? (klikk på bildene for større versjoner hvor en virkelig ser forskjellen)Bilder: Google og Neogaf

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar