Spider-Man Shattered Dimensions – førsteinntrykk


Med all denne hypen rundt den kommende spider-man filmen og medfølgende spill fikk jeg lyst å teste spider-man shattered dimensions spillet bare for å se hvordan det var.
Aldri spillt det før da jeg syntes det ikke virket så supert.

I spillet tar en kontrollen over fire forskjellige spider-men, amazing spider-man, som jo er vanlige spidey fra tegneserien, ultimate spider-man, en relansering av tegneserien med en yngre Peter Parker, spider-man noir, en versjon av spidey på 1930 tallet og spider-man 2099, en spidey fra fremtiden.
Alle disse må samarbeide for å rekonstruere en magisk tavle som under uheldige omstendigheter er blitt knust og derfor truer alle dimmensioner med ødeleggelse.

Må si det var ikke allverden, hele greia føltes litt slurven og janky, ikke så aller verst kampsystem, selv om en kan miste oversikten til tider.
Den det faktum at en hele tiden er sperret inne i små områder med en styring som ikke ser ut til å være skapt for det gjør at hele greia ikke føles særlig bra. Å slenge seg rundt går knapt da en er tom for plass etter et par svingerunder.
Pent visuelt sett er det og godt stemmeskuespill med morsomme kommentarer fra spidey.
Stan Lee’s åpnings voiceover passer ikke helt in dog da hans cheesy stemme liksom ikke passer med spillets mer seriøse tone.

Bare veldig tidlig førsteinntrykk dette da, akkurat banket Kraven første gang på det første skikkelig brettet etter tutorialdelen, mulig jeg fortsetter litt for å se om det tar seg opp.

Har du spillt spider-man shattered dimensions? Hva synes du om spillet?

Amazing Spider-Man

Ultimate Spider-Man

Spider-Man Noir

Spider-Man 2099

Bilder: Google og gamefaqs

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg